Cégünkről

A Megaszer Kft. több mint 2 évtizedes tapasztalata, valamint partnereink, Európa vezető acél- és alumínium homlokzatrendszereket gyártó és forgalmazó cégei garantálják megrendelőink számára az általunk készített szerkezetek első osztályú minőségét.

Cégünk saját tervező gárdával rendelkezik, így egyedi tervek,csomópontok elkészítését is vállaljuk.
A kreatív és perfekt módon végzett mesterség fémjelzi a Megaszer Kft.
munkáit, a cég 1990. évi alapítása óta. A kitűzött cél a kifogástalan minőségű épületlakatos szerkezetek gyártása és szerelése.

Az összességében 33 mesteremberből, technikusból és mérnökből álló szakembergárda, a kezdettől megalapozott szakmai tapasztalat birtokában és a rendkívüli megoldások alkalmazásával, mindig készen áll új feladatok elvégzésére. Az eltelt évek során a cég bizonyította, hogy képes az építőipari piacon fontos pozíciót biztosítani magának. A fémszerkezeti és lakatos munkák elvégzésére korszerűen berendezett gyártócsarnokokban valósul meg lépésről lépésre valamennyi ötlet.

Az egyik műhelyben készülnek az alumínium ajtók, ablakok, függönyfalak és üvegtetők, ugyanezek, de acélprofilrendszerekből a másikban, korlátokkal, hágcsókkal, tartószerkezetekkel és egyéb lakatosmunkákkal, míg a harmadik műhely a legkülönfélébb rozsdamentes acélból készült termékek gyártóbázisa.
Tartalom betöltése...